Becantus
forlag * galleri * undervisning

Metoden

Energisystemet

Viljestyrke

Finne minnet

Ditt indre barn

Mønstre

Løsriving

Slik gjør du

Kurs

Kurset kan bestilles fra hele landet. Pris, se nede på sida.

Tema: Ditt indre barn

Lær å komme i kontakt med ditt indre barn. Finn minnene fra barndommen som påvirker livet ditt og lær å bearbeide dem.

Kurset bygger bl.a. på boka "Som å komme hjem, Frigjør ditt indre barn" av John Bradshaw, som har inspirert foredragsholderen til å utvikle den teknikken som hun underviser i her på dette kurset. Utdrag om Bradshaws bok:
Det dreier seg om å oppdage det lille sårbare barnet vi en gang var - vårt indre barn - som vi hele livet bærer inne i oss. Det ble kanskje overgitt eller oversett, plaget eller skjendet, og med sin smerte, sorg og vrede styrer det nå våre følelser og vårt forhold til andre mennesker.

Mer om boka hans  HER.

En del av oss er som et barn. Da vi var små, hendte små og store episoder da vi ble såret, fortvilet, sint eller redd, episoder som vi ikke fikk anledning til å bearbeide. Minnene påvirker oss mer enn vi tror. Selv små episoder i voksnes øyne kan sette dype spor.

Kurset hjelper deg å finne tilbake til de minnene du trenger å se på alle mest. Da får lære en metode som hjelper deg å bearbeide det du opplevde, slik at du løser opp de vonde følelsene du bærer med deg.

Kurset bygger også på boka 'Livsenergien og cellenes hemmelighet\, skrevet av kursholderen. Det følger et kompendium med kurset, som vil hjelpe deg når du kommer hjem. Om boka

Forslag til tid:  Lørdag  1000 - 1700  
Kursholder: Inger Susæg 
Max antall deltakere: 12
Pris til arrangør kr 6 000 pluss reise fra Bodø.
Mulig å kombinere med foredrag dagen før eller etter.
 

For ytteligere informasjon på tlf. 951 54025 eller på
epost ingesus krøllalfa online.no

Andre kurs