Becantus
forlag * galleri * undervisning


Utstillingen  sommeren 2017 :

Hva er bevissthet?
Hvordan kan vi oppdage hva som er bevisst? Det kan vi finne ved å studere hvilke egenskaper som må være til stede for at noe skal manifestere seg.

Utstillingen ble omarbeidet våren 2017. Den nye utstillingen viser refleksjoner over partiklenes egenskaper på en helt annen måte enn fysikerne gjør. Utstillingen er ment å gi impulser til alle mennesker i alle aldre, om å undre seg over det fantastiske skaperverket vi alle er del av på en annerledes måte en vi er vant til.
Nå da Inger har flyttet til Røsvik ligger utstillingen nedpakket, men kan tas fram på kort varsel om hun får en seriøs henvendelse om å se den. Den vil etter hvert bli satt opp igjen.

Om dere tar turen utenfor sesongen, pris pr person kr 50,-. Da får dere servert en kopp kaffe eller te og en hjemmebakt cookie inkludert i prisen.
Ring på forhånd, 95154025.

Vandreutstilling
Denne utstillingen vil bli til leie som vandreutstilling. Den er laget med tanke på offentlige rom, især der det ferdes folk fra alle nivå av undervisning/læring, fra grunnskolen til doktornivå. Den lekne tilnærmingen gjør at den appellerer til alle. Inger har skapt "Familien Spørresen", vitebegjerlige, reflekterende mennesker, som hjelper publikum med å stille nye og annerledes spørsmål. - I tillegg til sin egen stemme lar hun også partiklene, de minste bestanddelene av tilværelsen, svare på spørsmål om eksistensen!

Utstillingen er lett å sette opp over alt. Den består av laminerte plakater i A4 og A3 format som det følger bruksanvisning med. Det medfølger klebemasse som skal brukes ved opphenging. Pris for utstillinga avhenger av hvor lenge dere ønsker å ha den. 1 uke kr 2000,- 2 Uker kr 3500,- 3 uker kr 5000. Porto kommer i tillegg.

Nedenfor er noen glimt fra Becantus galleri sommeren 2015.  Inger hadde nettopp kjøpt den 50 år gamle bygningen som hun har døpt "Becantusgården" og greide i løpet av kort tid å sette opp utstillingen. Alle tekstene er oversatt til både engelsk og tysk og er på plass i sommersesongen.

   

   

Bilder fra utstillingen LIV 2014Fredsgalleriet 2009

Bildene nedenfor er fra fredsutstillingen i Bogen Kultursenter sommeren 2013 som var forløperen til utstillingen LIV.